Doğruhaber’e ‘Geçmiş olsun’ ziyaretleri devam ediyor

Doğruhaber’e ‘Geçmiş olsun’ ziyaretleri devam ediyor

Doğruhaber’e yapılan saldırının ardından geçmiş olsun ziyaretleri devam ediyor.

Silahlı ve molotoflu saldırıya uğrayan Doğruhaber Gazetesi’ne, Şehit ve Tutuklular Platformu Sözcüsü Recai Yurdan ile Kudüs İslami Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Adem Yerlikaya tarafından geçmiş olsun ziyaretinde bulunuldu.

Yurdan ve Yerlikaya ile beraberindeki heyeti Doğruhaber Gazetesi Genel Yayın Koordinatörü Abdullah Aslan karşıladı.

Şehit ve Tutuklular Platformu Sözcüsü Yurdan, ziyaret sırasında, yapılan menfur saldırıyı kınadıklarını ve yapanların en hızlı bir şekilde ortaya çıkarılmasını beklediklerini belirterek,  bu tür saldırıların tekrarlanmamasını dilediğini söyledi.

“Emperyalist ve Siyonistler İslam dünyasında kargaşa çıkarmaya çalışıyor”

Kudüs İslami Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Yerlikaya da, emperyalist ve siyonistlerin İslam dünyasında kargaşa çıkarmak için çeşitli entrika ve oyunlar yaptıklarını belirtti.

Yerlikaya, “Yaptığı yayınlardan dolayı İslami yayın organlarından Doğruhaber Gazetesi ve Rehber TV’ye hain bir saldırı düzenlemiştir. Yapılan saldırıyı şiddetle kınıyoruz.” dedi.

Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Doğruhaber Gazetesi Genel Yayın Koordinatörü Abdullah Aslan ise hassasiyetlerinden dolayı heyete teşekkürlerini iletti.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.