Doğubayazıt Kaymakamlığından gıda zehirlenmesine ilişkin açıklama

Doğubayazıt Kaymakamlığından gıda zehirlenmesine ilişkin açıklama

Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesindeki 2 okulda, öğrencilerin gıda zehirlenmesine ilişkin kaymakamlık tarafından yazılı bir açıklama yapıldı.

Ağrı’nın Doğubayazıt Kaymakamlığı, ilçedeki 2 okulda 40 öğrencinin gıda zehirlenmesi şüphesiyle çeşitli hastanelere kaldırıldığını bildirdi.

Doğubayazıt Kaymakamlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, “12.10.2016 Çarşamba günü saat 15.00’de ilçemiz Telçeker Ortaokulu’nda 19, Bereket Ortaokulu’nda 21 olmak üzere toplam 40 öğrenci gıda zehirlenmesi şüphesiyle Doç. Dr. Yaşar Eryılmaz Devlet Hastanesi’ne hafif karın ağrısı şikâyetiyle müracaat etmişlerdir. Hastanemize başvuran öğrencilere gerekli tıbbi müdahale yapılmış olup, ilk aşamada ciddi bir rahatsızlığın bulunmadığı görülmüştür. Bununla birlikte her ihtimale karşı öğrenciler bu gece müşahede altında tutulacaktır.”

Meydana gelen olayla ilgili olarak yemek şirketi ile yapılan sözleşmenin  feshedildiği duyurulan açıklamada, İlçe Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, İlçe sağlık Müdürlüğü ve İlçe Milli eğitim Müdürlüğü tarafından gerekli tahkikata başlandığı ifade edildi. (İLKHA)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.