Dörtdivan'da kaza: 3 araç yandı

Dörtdivan'da kaza: 3 araç yandı

Bolu'nun Dörtdivan ilçesinde TIR ile kamyonun çarpışması sonucu 2 kişi yaralanırken 3 araç da yanarak kullanılamaz hale geldi.

Bolu'nun Dörtdivan ilçesinde TIR'ın kamyona arkadan çarpması sonucu 2 kişi yaralanırken TIR ve kamyon da dahil olmak üzere 3 araç yanarak kullanılamaz hale geldi.

Kaza, Dörtdivan otobanında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Ankara istikametinden Sakarya istikametine giden TIR, önündeki kamyona çarptı. Çarpmanın etkisiyle TIR alev alırken her iki sürücü de kendi imkanlarıyla araçlarından yaralı bir halde çıkmayı başardı.

Kaza esnasında arkadan gelen hafif ticari aracın sürücüsü de geri manevra yapamayınca ailesiyle birlikte araçtan inerek uzaklaştı.

TIR'ın alevleri kamyon ve hafif ticari araca sıçraması sonucu her 3 araç da yanmaya başladı. Haber verilmesi üzerine kaza yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Araçlarda çıkan yangın nedeniyle trafik uzun süre aksarken itfaiye ekipleri yangını söndürmek için uzun uğraşlar verdi. Çıkan yangın nedeniyle dumanlar onlarca metre havaya yükseldi.

Kazada araçlar kullanılamaz hale gelirken 2 yaralı ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.