Düğün saldırısında hayatını kaybedenlerin sayısı 57’ye yükseldi

Düğün saldırısında hayatını kaybedenlerin sayısı 57’ye yükseldi

Gaziantep’te bir düğüne yapılan canlı bomba saldırısında yaralanan 13 yaşındaki Mahsun Nas’ın da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Gaziantep’in Şahinbey ilçesinde bir kına gecesine gerçekleştirilen canlı bomba saldırısında yaralanan ve yaklaşık 35 gündür hastanede tedavi gören 13 yaşındaki Mahsun Nas’ın tedavi gördüğü hastanede yaşam mücadelesini kaybetmesi ile hayatını kaybedenlerin sayısı 57’ye yükseldi.

Geçtiğimiz Ağustos ayında gerçekleştirilen canlı bomba saldırısında 56 kişi hayatını kaybetmiş, 100’e yakın kişi de yaralanmıştı. Hayatını kaybedenlerin çoğunluğunun çocuk olduğu canlı bombalı saldırısında yaralanan ve yaklaşık 35 gündür özel bir hastanede tedavi gören Mahsun Nas (13) da hayatını kaybetti. Böylece düğün saldırısında hayatını kaybedenlerin sayısı 57’ye yükselirken, Mahsun Nas’ın cenazesi Adli Tıp Kurumunda yapılan otopsi sonrası yakınlarına teslim edildi. Yeşilkent Mezarlığına getirilen cenaze, kılınan namazın ardından gözyaşları içerisinde toprağa verildi. Cenaze töreninde baba Naim ile anne Cemile Nas'ı yakınları teselli etmeye çalıştı.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.