Dünyanın ilk kalem festivali İstanbul’da yapılacak

Dünyanın ilk kalem festivali İstanbul’da yapılacak

Kalem tutkunları, koleksiyonerleri ve dünyaca ünlü markalar, ilk kez 2-3 Kasım tarihlerinde İstanbul’da gerçekleştirilecek festivalde bir araya gelecek.

Dünyanın ilk kalem festivali İstanbul’da yapılacak. Özel seri tasarımlar, dünyaca ünlü kalem markaları ve koleksiyonerleri bir araya getirecek festival,  2-3 Kasım günlerinde Çırağan Sarayı’nda yapılacak.

Kalem festivalinde yüzlerce orijinal kalem ile ünlü kalem işleme sanatçılarının eserleri konuklara tanıtılacak. Özel koleksiyon da ilk kez sergilenecek. Özel koleksiyon, üç farklı renk ve üç farklı kalem seçeneğinden oluşuyor.

Özel koleksiyon, süper otomobillerin çekici dizaynı ile geleneksel yazı araçlarının ince detaylarından oluşuyor. Bentley araçlarının iç kısımlarında ve döşemelerinde kullanılan elmas desen ince el işçiliğiyle üretilen kalemin bünyesinde bir araya getirecek olan festivalde, özel serideki dolmakalemler 390 Euro, roller kalemler 340 Euro, tükenmez kalemler 290 Euro ve deri kalem kabı ise 220 Euro’dan alıcılarını bekliyor olacak.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler