‘Dur’ ihtarına uymayan araca ateş açıldı: 1 yaralı

‘Dur’ ihtarına uymayan araca ateş açıldı: 1 yaralı

Ağrı’ın Doğubayazıt ilçesinde yapılan yol uygulamasında ‘Dur’ ihtarına uymayan araca görevlilerce ateş açılması sonucunda sürücü yaralandı.

Ağrı Valiliği, Doğubayazıt ilçesinde yapılan yol uygulamasında ‘Dur’ ihtarına uymayan araca görevliler tarafından açılan ateş sonucunda sürücünün yaralandığını belirtti.

Valilik tarafından yapılan açıklamada, PKK/KCK’nin son süreçte Doğu ve Güneydoğu illerinde kamyonet ve minibüs tarzı araçlarla bombalı eylemler yaptığı hatırlatılarak bu bağlamda Ağrı merkez ve ilçelerinde güvenlik önlemlerinin en üst seviyeye çıkartıldığı ve buna bağlı olarak yol uygulamaları yapıldığı kaydedildi.

Açıklamanın devamında Doğubayazıt’ta 13 Eylül saat 01:00 sıralarında yapılan yol uygulaması esnasında, uygulama noktasında dur ikazına ve uyarılara uymayarak yoluna devam eden kırmızı renkli bir transporter marka araçtan şüphelenildiği belirtilerek, “Olabilmesi değerlendirilen vahim olayların önüne geçilebilmesi amacıyla görevlilerimizce ateş edilerek araç durdurulmuştur. Bu esnada yaralanan araç sürücüsü C.T, olay yerine çağrılan 112 sağlık ekipleri ve Doğubayazıt Devlet Hastanesi’nde yapılan müdahalenin ardından Erzurum Atatürk Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edilmiş olup, şahsın sağlık durumunun iyiye gittiği, şu an itibariyle hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilmiştir. Olayla ilgili Cumhuriyet Başsavcılığınca tahkikata başlanılmıştır.” denildi. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler