Dur ihtarına uymayan araçta mühimmat ele geçirildi

Dur ihtarına uymayan araçta mühimmat ele geçirildi

Mardin’in Midyat ilçesinde dur ihtarına uymayan otomobil kaçarken kaza yaparak durdu. Araçta yapılan aramada silah ve çok sayıda mermi bulundu.

Midyat’ta dur ihtarına uymayan otomobil önce bir motosiklete ardından başka bir otomobile çarparak durdu. Araçtaki 2 kişi yaralı yakalanırken yapılan aramada silah ve çok sayıda mermi ele geçirildi.

Edinilen bilgilere göre, Bağlar Mahallesi Midyat-Mardin çevre yolu üzerinde Kooperatif Caddesi kavşağında akşam saat 20.30 sıralarında meydana gelen olayda 47 LB 374 plakalı şüpheli araç dur ihtarına uymayıp kaçtı. Araç kaçarken önce park halindeki 47LH 745 plakalı motosiklete ardından da seyir halindeki 33 DBS 72 plakalı araca çarptı. Kaza sonucu yaralanan araçtaki 2 kişi ve diğer araçtaki sürücü Midyat Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Otomobilde yapılan aramada ilk belirlemelere göre 3 adet kalaşnikof marka silah,bunlara ait şarjör ve çok sayıda mermi ele geçirildi.

Daha sonra olay yeri inceleme ekipleri ve çok sayıda zırhlı araç güvenlik şeridi çekilen alanda etrafa dağılan mermileri topladı. Midyat İlçe Emniyet Müdürü Temel Salman, olay yerine gelerek çalışmaları yakından takip etti.

Olay ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.  (Süleyman Tunç-İLKHA)







HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.