Durağa bırakılan şüpheli bavul paniğe neden oldu

Durağa bırakılan şüpheli bavul paniğe neden oldu

​Siirt’in en işlek caddesi olan Güres Caddesi'nde bir taksi durağı yakınlarına bırakılan bavul, paniğe neden oldu.

Siirt’in en işlek caddelerinden biri olan Güres Caddesi ve halk pazarının bulunduğu alanda sahipsiz olarak bırakılan bavul vatandaşları tedirgin etti.

Olay yerinde bulunan taksi durağının önünde unutulan valiz, aradan 3-4 saat geçmesine rağmen alınmayınca, bavuldan şüphelenen taksi durağı şoförleri, durumu polise bildirdi. Polis ekipleri, bavulun bırakıldığı alanı bariyerlerle kapatarak, çevredeki vatandaşları uzaklaştırdı.  

Haber vermesi üzerine olay yerine gelen bomba imha uzmanı, içinde bomba olma ihtimaline karşı olay yerinde bulunan vatandaşlar uzaklaştırıldıktan sonra bavul fünye ile patlatıldı. Patlatılan bavulun içerisinde birkaç giyim eşyası ve 2-3 kilogram civarında çay çıktı.

Fünye ile patlatılan bavulun içerisindeki eşyalar polis tarafından poşetlere doldurularak bariyerlerle kapatılan olay yeri açılarak vatandaşların geçişine izin verildi.

Olay yerinde bulunan vatandaşlar aslında bavulun bulunduğu alanın köylülerin durak olarak kullandığı bir yer olduğunu muhtemelen bavulun köyüne giden bir vatandaş tarafından unutulmuş olabileceğini veyahut minibüsten düşmüş olabileceğini söylediler.

İLKHA










 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler