Düzce'de yangın: 3 çocuk hayatını kaybetti

Düzce'de yangın: 3 çocuk hayatını kaybetti

Düzce'nin Yığılca ilçesine bağlı Hoşafoğlu köyünde meydana gelen ev yangınında 3 çocuk hayatını kaybetti.

Yığılca ilçesine bağlı Hoşafoğlu köyündeki bir evde meydana gelen yangında yaşları 11 ile 7 arasında değişen 3 çocuk hayatını kaybetti.

Konu hakkında Düzce Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, bugün saat 05.00 sıralarında 156 Jandarma ihbar hattına, Yığılca/Hoşafoğlu köyünde ev yangını olduğunun bildirildiği belirtildi.

Açıklamada, derhal olay yerine intikal edildiği ve Hoşafoğlu köyünde ikamet etmekte olan Muhammet Korkmaz isimli şahsın evinin halen yandığının görüldüğü ifade edilerek, "Yapılan araştırmada; Muhammet Korkmaz isimli şahsın komşuları yardımıyla evden çıktığı ancak Medine İlham Korkmaz (11), Emirhan Salih Korkmaz (9) ve Umut Eren Korkmaz (7) isimli üç çocuğun halen yanmakta olan evin içinde olduğu öğrenilmiştir. Yangına müdahale eden itfaiye ekipleri tarafından saat 06.00 sıralarında yangın kontrol altına alınmış ve içeride bulunan üç çocuğun hayatını kaybettiği görülmüştür. Soğutma çalışmaları halen devam etmektedir. Yangının çıkış sebebi henüz belirlenememiştir. Evden sağ olarak çıkan Muhammet Korkmaz, dumandan etkilenmiş ve pencereden atlatmaya bağlı olarak sağ ayağında hassasiyet oluşmuştur. Hayati tehlikesi bulunmamaktadır." denildi.

Açıklamada, olayın Cumhuriyet Savcısına bildirildiği ve tahkikata başlandığı kaydedildi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler