e-YDS sınav giriş belgeleri erişime açıldı

e-YDS sınav giriş belgeleri erişime açıldı

ÖSYM, e-YDS İngilizce, Arapça ve Rusça sınav giriş belgelerini erişime açtı.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, e-YDS İngilizce, Arapça ve Rusça sınav giriş belgelerinin erişime açıldığı belirtildi.

Açıklamada, "9 Haziran 2018 tarihinde uygulanacak olan e-YDS 2018/6 (İngilizce) adaylarının sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlanmıştır. Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren sınava giriş belgesine ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tradresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleri ile saat 14.00'ten itibaren edineceklerdir. e-YDS 2018/6 (İngilizce) için adaylar saat 14.30'dan sonra sınav binalarına alınmayacaktır." denildi.

e-YDS Arapça ve Rusça'nın ise 10 Haziran'da gerçekleştirileceğinin bildirildiği açıklamada, "10 Haziran 2018 tarihinde uygulanacak olan e-YDS 2018/7 (Arapça ve Rusça) adaylarının sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlanmıştır. Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren sınava giriş belgesine ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleri ile saat 14.00'ten itibaren edineceklerdir." ifadelerine yer verildi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.