Eğitim Sen'den ahlaksız ittifak!

Eğitim Sen'den ahlaksız ittifak!

Ahlaksız bir ittifaka imza atan Eğitim Sen, şubelerinde LGBTİ komisyonu kurulması kararı aldı. Skandal öğrenci velilerini tedirgin ediyor.

Münferit bir tecavüz olayı üzerinden bütün İslami oluşumları suçlayarak hedef alan marjinal sol öğretmenler sendikası Eğitim Sen, LGBTİ’liler (Lezbiyen, Gay, Biseksüel, Transgender ve İnterseks) ile ortak hareket etmek için ittifak kurdu. Toplumun ahlaki değerlerini hedef alan Eğitim Sen’in bütün şubelerinde LGBTİ komisyonu kurulma kararı alınırken, bu karar öğrenci velilerini tedirgin etti. Ahlaksız ortaklık, Eğitim Sen Kadın Dergisi ve KAOS-GL’den ilan edilirken, akla ziyan teklifler de dile getirildi! Çalışmalar kapsamında okullara ve iş yerlerine gay ve lezbiyenliği tanıtıcı afişler asılmasına karar verildi.

ÇOCUKLAR EMANET EDİLEMEZ
Kara isyan eden veliler, “Bu sapkınlara çocuklarımızı nasıl emanet edeceğiz?” diye tepki gösterdi. Gay ve lezbiyenliği özendiren Eğitim Sen’in çalışmalarının sadece öğretmenlere yönelik olmadığı da öğrenildi. Liseli LGBTİ, oluşumu ile gençlerin beyinleri yıkanarak sapkınlığa sürüklendiği ortaya çıktı.

“AHLAK’IN BİTTİĞİ YER”
Konuyla ilgili Yeni Akit’e konuşan TİYEMDER Başkanı Selahattin Yazıcı, şu değerlendirmede bulundu: “Birileri dünyada bu ahlaksızlığı ön plana çıkarmak istiyor. Bu sapkınlığın yaygınlaştırılmaya çalışılması, ahlakın bittiği noktadır. Bu sapkınlıkla alakalı Allah’ın çok büyük lanetleri var. Allah’ın kanunlarıyla savaşan hiç kimse başarı elde edememiştir.”

 

 

Kaynak:AKİT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.