​Ekonomiye katkı sunmak için şehirlere özel raporlar hazırlanacak

​Ekonomiye katkı sunmak için şehirlere özel raporlar hazırlanacak

MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Şekerli, şube başkanlarının şehirlere özel hazırlayacakları raporlarla o şehirlerin ekonomik canlılığına katkı sağlamaya çalışacaklarını söyledi.

MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Şekerli ile Genel Merkez yöneticileri, MÜSİAD Mardin Şubesinin ev sahipliğinde MÜSİAD'a üye iş adamlarıyla geldiler.

Programda bir konuşma yapan MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Şekerli, daha önce genel merkezde yapılan teşkilat toplantılarının artık genel merkez yerine bölge toplantılarıyla belirlenecek farklı şehirlerde gerçekleştireceklerini belirterek, şube başkanlarının yönetimleriyle beraber şehirlere özel hazırlayacağı raporlarla o şehirlerin ekonomik canlılığına katkı sağlamaya çalışacaklarını belirtti.

"İnanç turizmi bağlamında Mardin'in yıldızı her geçen gün büyüyor"

Genel merkezden gelen misafirleri Mardin'de ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını dile getiren MÜSİAD Mardin Şube Başkanı Mehmet İleri, şöyle devam etti:

"İnanç turizmi bağlamında yıldızı her geçen gün biraz daha parlayan kadim şehir Mardin'in sadece turizm alanında değil, tarımda, üretim sanayisinde ve tabi ticaretin her alanda daha iyi noktalara ulaşması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz."

MÜSİAD çalışmaları hakkında bilgiler vererek konuşmasına başlayan MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Şekerli ise Mardin'e her geldiğinde tarihi şehre yeniden hayran kaldığını ve kendisini tıpkı memleketindeymiş gibi hissettiğini söyledi.

Şekerli, "MÜSİAD'ın 29 yıllık yaşamında her geçen gün daha da büyüyen ve bu büyümeyle birlikte kurumsallaşma noktasında hep daha iyi noktaları önüne hedef olarak koyan güçlü bir kurumuz. Yeni genel merkezimizde daha güçlü bir MÜSİAD hedefliyoruz. Tazelenmiş bir yönetim anlayışıyla yerli ve milli üretimi önemseyen bütün sektörlerde yapılacak inovasyon çalışmaları her zaman bir adım daha ilerisine ulaşmanın çabası içerisinde olacağız. MÜSİAD, bugün ülkemizde 81 ilde 87 noktadaki; yıl içerisinde 4 şubemizin daha açılışını planlayarak bu sayıyı 91 ulaştırmayı hedefliyoruz, uluslararası alanda ise dünyanın 94 farklı ülkesinde 224 irtibat noktasında yeni dönemde yenilenmiş, tazelenmiş bir yönetim anlayışı ve sorumluluğu içerisinde olacağız. Oluşturulan yeni komisyonlarla üye eksenli çalışmaları önemseyeceğiz." şeklinde konuştu.

"Ekonomiye katkı sunmak için şehirlere özel raporlar hazırlanacak"

Yeni dönemde yerel şubelere daha fazla zaman ayıracaklarını ve üyelerle daha fazla bir arada olacaklarını kaydeden Şekerli, son olarak şunları söyledi:

"Yeni dönemde daha önce genel merkezde yapılan teşkilat toplantılarını artık genel merkez yerine bölge toplantılarıyla belirlenecek farklı şehirlerde gerçekleştirmiş olacağız. Şube başkanlarımız ve yönetimleriyle şehirlere özel raporlar hazırlayacak, o şehirlerin ekonomik canlılığına katkı sağlamaya çalışacağız. Kurumsal çalışmalar noktasında dijital ortamda hazırlanan özel yazılım programlarla şube yönetimlerimizle anlık online bağlantılarıyla irtibat halinde olacak, hazırlanan kurumsal bilgi havuzunda üyelerimizden gelecek öneri, talep ya da şikayetleri anında görecek, diyalog içerisinde olmuş olacağız." dedi.

MÜSİAD Mardin Şube Başkanı Mehmet İleri'nin ev sahipliğinde gerçekleşen programa MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Şekerli, Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri Tahir Tuğluk, İsmail Sönmez, Çağlar Aslan ile MÜSİAD Şırnak Şube Başkanı Yusuf Bilin, MÜSİAD önceki dönem şube başkanları Mehmet Ali Dündar ile Mehmet Nurettin Kasap, şube yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda üye işadamı hazır bulundu.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.