El-Bab’ta bir asker hayatını kaybetti 3 yaralı

El-Bab’ta bir asker hayatını kaybetti 3 yaralı

Suriye'de sürdürülen Fırat Kalkanı Harekâtı kapsamında IŞİD ile çıkan çatışmada bir asker hayatını kaybetti, üç asker de yaralandı.

TSK tarafından Suriye'nin El-Bab bölgesinde yürütülen Fırat Kalkanı Harekâtı kapsamında, IŞİD ile çıkan çatışmada bir asker hayatını kaybederken, üç asker de yaralandı.

Dün bir askerin hayatını kaybettiği, bir askerinde yaralandığı Suriye'nin El-Bab bölgesinde 173 gündür sürdürülen Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında bugün IŞİD ile çıkan çatışmada da bir asker hayatını kaybetti, üç asker de yaralandı.

Yaralı askerlerin tedavi için Kilis Devlet Hastanesine getirilirken, hayatını kaybeden askerin cenazesi de helikopterle Gaziantep’e getirildi. 

Öte yandan, El-Bab’ta hayatını kaybeden Piyade Uzman Çavuş Emin Güngör ile Rus savaş uçağının yanlışlıkla bombaladığı ileri sürülen binanın enkazından yaralı olarak kurtulan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Piyade Uzman Çavuş Sedat Atalay'ın cenazeleri,  Gaziantep'teki törenin ardından son yolculuklarına uğurlanmak üzere memleketlerine gönderildi.  (İbrahim Koçyiğit- İLKHA)








 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.