El-Hindi: "Yüzyılın Anlaşması komplosu başarılı olamayacak"

El-Hindi: "Yüzyılın Anlaşması komplosu başarılı olamayacak"

İslami Cihad Hareketi Siyasi Birimi üyesi Muhammed El-Hindi, Filistin halkı duruşunu değiştirmedikçe karanlık planların ve Yüzyılın Anlaşması komplosunun başarılı olamayacağını söyledi.

El-Hindi, yaptığı açıklamada, Batı Yaka ayağa kalktığı sürece, karanlık planların hayata geçirilemeyeceğini ifade ederek, Yüzyılın Anlaşması'nda esas hedefin Batı Yaka olduğunu kaydetti.

Batı Yaka'nın ayağa kalkmasını beklediklerini ifade eden El-Hindi; Kudüs, Batı Yaka, Gazze Şeridi ile 1948'de işgal edilen topraklarda ve Filistin dışında yaşayan Filistinlilerin, Yüzyılın Anlaşması'nı başarısızlığa uğratacağını belirtti.

El-Hindi, Amerika'nın güçsüz rejimlere dilediğini zorla kabul ettirdiğini fakat Yüzyılın Anlaşması'nı Filistin halkının kabul etmesinin mümkün olmayacağını kaydetti.

Söz konusu rejimlerin kararlarının başkentlerinde değil, Amerika ve siyonist rejimin büyükelçiliklerinde alındığına dikkat çeken El-Hindi, "Biz o rejimlerden ümidimizi kestik." dedi.

Güç dengesizliğine rağmen Amerika'nın ve işgal rejiminin boşuna Filistin halkını ele geçirmeye çalıştığını bildiren El-Hindi, aşırı sağcı ve Siyonist Amerikan yönetiminin işgal rejiminden daha fanatik olduğunu söyledi.

El-Hindi, Filistin halkının geçmişte birçok zorluk ve kriz yaşadığını fakat topraklarından taviz vermediğini hatırlattı.

İslami Cihad lideri, Arap rejimlerinin, sessiz kalmaları için Arap halklarına baskı yaptığını ve Filistin halkının komploya karşı birlik olmasının önemli olduğunu ifade etti.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler