Elazığ HÜDA PAR'dan bayramlaşma etkinliği

Elazığ HÜDA PAR'dan bayramlaşma etkinliği

Elazığlı vatandaşlar HÜDA PAR tarafından düzenlenen bayramlaşma etkinliğinde bir araya geldi.

HÜDA PAR Elazığ il teşkilatı tarafından   bayramlaşma etkinliği düzenlendi. Harput Mahallesi Ulu Camii bahçesinde düzenlenen bayramlaşma etkinliği, HÜDA PAR Elazığ İl Başkanı Yusuf Yüksel, ilçe başkanları, parti üye ve gönüllülerinin katılımıyla salavatlar eşliğinde gerçekleştirildi.

Etkinlikte  konuşan HÜDA PAR Elazığ başkanı Yusuf Yüksel, Kurban bayramının bütün Müslümanlar için gözyaşı ve katliamların sonu olmasını dileyerek,  “Öncelikle bu kurban bayramının bütün dünya mazlumlarının hayrına olmasını diliyorum. Son süreçte yaşadığımız Bangladeş ve diğer İslam ülkelerinde zülüm ile karşı karşıya olan o insanların acılarına karşı hem İslam ülkelerinin hem dünya ülkelerinin sesiz kalması gerçekten üzücü. Avrupa gerçekten insan haklarını kendi işine geldiği gibi kullanıyor. Söz konusu Müslümanlar olunca kimse ses çıkarmıyor. İnşallah bu kurban bayramı İslam ümmetinin içinde bulunduğu sıkıntılardan kurtulmasına vesile olur.” dedi.

Katılımcılara şeker ikramı ile  gül suyunun verildiği Bayramlaşma etkinliği, Avrupa Avrupa Alimler Birliği üyesi Abdulkadir Aydın Hoca tarafından yapılan duanın ardından son buldu.( Ebubekir Yavuz-İLKHA)














 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler