Elazığ'da cezaevi firarisi uyuşturucu maddeyle yakalandı

Elazığ'da cezaevi firarisi uyuşturucu maddeyle yakalandı

Elazığ'da şüpheli bir araçta yapılan aramada biri cezaevi firarisi 2 kişi üzerinde satışa hazır esrar maddesinin ele geçirildiği belirtildi.

Elazığ'da şüpheli bir araç durdurularak içerinde bulunan 2 şahıs üzerinde yapılan aramada satışa hazır 50 adet fişek esrar maddesi ele geçirildi. Şahıslardan birinin çeşitli suçlardan hükümlü olduğu ve firar olduğu ifade edildi.

Konuyla ilgili Elazığ İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Yakalanan şahıslardan satıcı olduğu belirlenenin ikametinde de uyuşturucu madde araması yapılmış olup aramalar neticesinde; 126 gram toz esrar, 151 gram Kubar esrar, metanfetamin içiminde kullanılan 3 adet cam tüp, 1 adet kurusıkıdan bozma tabanca ve tabancaya ait 9 adet fişek ele geçirilmiştir." denildi.

Açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi: "Şahıslar hakkında yapılan incelemeler neticesinde ise kullanıcı şahsın biri yükümlünün kaçması (cezaevi firarisi) suçundan, 2’si uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanmak ve kabul etmek suçundan, biri yağma suçundan ve biri de resmi belgede sahtecilik suçundan olmak üzere toplam 5 adet aranma kaydı olduğu anlaşılmıştır."

Gözaltına alınan zanlılar, haklarında yürütülen tahkikat sonucunda mahkemeye sevk edilerek tutuklandıkları kaydedildi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.