Elazığ'da hırsızlık ve uyuşturucu operasyonu: 6 gözaltı

Elazığ'da hırsızlık ve uyuşturucu operasyonu: 6 gözaltı

Elazığ'da düzenlenen hırsızlık ve uyuşturucu operasyonlarında 6 şüpheli gözaltına alındı.

Konuyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, uyuşturucu operasyonunda 4, hırsızlık operasyonunda ise 2 şüphelinin gözaltına alındığı bildirildi.

Açıklamada, "Elazığ il merkezinde, 5 Nisan 2019 tarihinde şüpheli görülen bir araç durduruldu ve yapılan aramalar neticesinde; iki ayrı paket içerisinde toplam 168 gram toz esrar maddesi ele geçirildi. Araçta bulunan H.İ., M.T., M.D. ve E.Ç. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alınmıştır. Tamamlanan işlemlerinin ardından, E.Ç. uyuşturucu madde ticareti yapmak, diğerleri ise kullanmak suçundan adli mercilere sevk edilmişlerdir." denildi.

Bir başka açıklamada ise bir iş yerini soydukları belirtilen hırsızlık şüphelisi 2 kişinin yakalandığı dile getirildi.

Açıklamada, "3 Nisan 2019 tarihinde bisiklet ve motosiklet parçaları satışı üzerine faaliyet yürüten bir iş yerinde meydana gelen hırsızlık olayında 2 adet motosiklet kaskı, bir litre motor yağı, 4 adet hız göstergesi, 3 adet motosiklet sinyali, 4 adet motosiklet aynası, bir adet motosiklet jantı, bir çift gaz kolu ve halatını çalan fail ya da faillerin tespit edilerek yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar neticesinde; söz konusu hırsızlık olayını U.Ö. ve M.E.Y. isimli şüphelilerin gerçekleştirdiği tespit edildi. Yakalanarak gözaltına alınmışlardır. Ayrıca, çalıntı malzemeler de ele geçirilerek iş yeri sahibine teslim edilmiştir.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.