Elazığ’da üzerinde uyuşturucu ele geçirilen 1 kişi tutuklandı

Elazığ’da üzerinde uyuşturucu ele geçirilen 1 kişi tutuklandı

Elazığ’ın Karakoçan ilçesi, Bingöl-Elazığ Karayolu üzerinde Jandarma tarafından yapılan yol kontrol görevi sırasında, üzerinde 2 kilogram esrar maddesi ele geçirilen bir şahsın çıkarıldığı mahkemece tutuklandığı bildirildi.

Elazığ İl Jandarma Komutanlığı tarafından Karakoçan ilçesi, Bingöl-Elazığ Karayolu üzerinde yapılan yol kontrol görevi sırasında, üzerinde 2 kilogram esrar maddesi ele geçirilen bir şahsın, gözaltına alındıktan sonra çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandığı bildirildi.

Elazığ İl Jandarma Komutanlığı’ndan yapılan açıklamada, 06 Ocak Cuma günü adli makamlardan alınan arama kararına istinaden, Elazığ’ın Karakoçan ilçesi, Bingöl - Elazığ karayolu üzerinde uyuşturucu madde arama köpeği eşliğinde icra edilen yol kontrol ve arama faaliyeti yapıldığı belirtilerek, “Uyuşturucu madde arama köpeği Çivi’nin bir şahsa ve el bagajına tepki vermesi üzerine, şahsın kilitli şeffaf poşet ile sırt kısmına bağlı ve bir litrelik meyve suyu kutusuna gizlediği 2 kilogram toz esrar maddesi ele geçirilmiştir. Olayla ilgili yakalanarak adli makamlara sevk edilen şüpheli tutuklanarak Elazığ kapalı ceza infaz kurumu ve tutukevine teslim edilmiştir” denildi. ( İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.