Elektrik kesintisi esnafa kepenk açtırmadı

Elektrik kesintisi esnafa kepenk açtırmadı

Batman’da bu sabah yaşanan elektrik kesintisinden dolayı pek çok esnaf kepenklerini açamadı. Kesintilere tepki gösteren esnaflar mağduriyetlerini dile getirdiler.

Batman’da sık sık elektrik kesintisinin yaşanması esnafı mağdur etmeye devam ediyor. Bu sabah saatlerinde yaşanan elektrik kesintisi yüzünden pek çok esnaf kepenklerini açamadı.

Yaşanan elektrik kesintisine tepki gösteren Gülistan Caddesi esnaflarından Emrullah Çiftçi, “21. yüzyılda bu elektrik kesintisi tam bir rezalettir. Biz Batman’da her gün elektrik kesintisi sıkıntısını yaşıyoruz. Kesintiler yüzünden maddi olarak çok mağdur oluyoruz. Özellikle kış aylarında günler çok kısa ve bazen ancak dört saat müşteri görüyoruz. Bu dört saatten de iki saat elektrik kesintisi yaşanması bizleri çok sıkıntıya sokuyor. Elektrik olmayınca müşteride olmuyor. Bu tam bir rezalettir. Her şey elektronik olmuş ve elektrik kesintisi sabah saatlerine denk gelince elektronik kepenklerimizi açamıyoruz. Neredeyse her gün elektrik kesintisi yaşanıyor.” ifadelerini kullandı.

İsmini vermek istemeyen bir diğer esnaf ise “Çoğu esnafın kepenkleri elektroniktir. Bu yüzden elektrikleri kesilince esnaf kepek açamıyor. Bazı esnaflar jeneratör kullanıyor, yakıt parası yetiştiremiyor. Çevre sakinleri de jeneratör sesinden şikâyetçi ve ne yapacağımızı bilemez hale geldik. Artık bu elektrik kesintilerinin bir an önce son bulmasını istiyoruz.” diyerek mağduriyetini dile getirdi.  (M. Sait Çelik - İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler