Emniyetten dolandırıcı ve hırsızlara karşı uyarı

Emniyetten dolandırıcı ve hırsızlara karşı uyarı

Batman Emniyet Müdürlüğü, kurbanlık alışverişinde dolandırıcılara ve hırsızlara karşı dikkatli olunması uyarısında bulundu.

Batman Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, kurbanlık alışverişinde dolandırıcılara ve hırsızlara karşı dikkatli olunması uyarısında bulunuldu.

Açıklamada, Kurban Bayramı için kurulmuş hayvan pazarlarında gerek vatandaşların gerekse hayvan satıcılarının, kurbanlık alışverişlerini yaparken hırsızlara ve dolandırıcılara dikkat etmeleri gerektiği belirtildi.

Dikkat edilmesi gereken bazı hususların broşür haline getirilerek, halka dağıtıldığının kaydedildiği açıklamada, "Alışveriş sırasında aldığınız paranın sahte olup olmadığını kontrol edin. Aynı anda gelen birden fazla müşteriye karşı dikkatli ve duyarlı olun. Ücretinizi almadan hayvanınızı teslim etmeyin. Şüphelendiğiniz araçların plakasını alın. İnsanlarla konuşurken isimlerini ve telefonlarını alın. Özellikle akşam vakitlerinde hırsızlık olaylarına karşı duyarlı olun. Yanınızda ya da kaldığınız yerde nakit para bulundurmayın." denildi. (İLKHA)


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.