"En Güzel Sevgili Hazreti Muhammed"

"En Güzel Sevgili Hazreti Muhammed"

Mardin’in Nusaybin Belediyesi tarafından "En Güzel Sevgili Hazreti Muhammed'i Anma" programı düzenlendi.

Mardin’in Nusaybin Belediyesi tarafından Mitanni Kültür Merkezinde "En Güzel Sevgili Hz. Muhammed'i Anma" programı düzenlendi. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği program Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Nusaybin Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Vekili Nurettin Şimşek, yaptığı konuşmada 5 bin kişi için hazırlık yaptıklarını ancak yağmur nedeniyle programın salona alındığını söyledi.

Konuşmasından Nusaybin Belediyesinin yaptığı etkinliklere değinen Şimşek, bir buçuk yıl içerisinde Nusaybin'de yüzün üzerinde etkinlik yapıldığını belirtti.

Nusaybin'in bir imtihandan geçtiğini ifade eden Şimşek "Ama şu anda ayağa kalkan, güzelleşen, değişen, zenginleşen bir Nusaybin var. Bu sizlerin sayesindedir. Belediye Başkanımız Ergün Baysal başkanlığında güzelleşen bir Nusaybin var. Sizler bu kente değer veriyorsunuz. Allah'ın izniyle bu kent daha da güzelleşecek. Daha aydınlık daha müreffeh, çocuklarımızın huzur içerisinde büyüyeceği bir Nusaybin'de ağaçlar dikmek istiyoruz yollar, köprüler yapmak istiyoruz. Çok şükür bunların çoğu şu anda yapılıyor." şeklinde konuştu.

Konuşmadan sonra Sanatçılar Recep Aslan ve Abdurrahman Önül ilahiler seslendirdi. Semazenler eşliğinde verilen konser salonu dolduran Nusaybinliler tarafından ayakta alkışlandı.

İLKHA


















 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.