Ensarullah, işgale destek sağlayan ABD gemisini hedef aldı

Ensarullah, işgale destek sağlayan ABD gemisini hedef aldı

Yemen'deki Ensarullah'ın silahlı kuvvetleri çok sayıda füze ve İHA ile işgalci rejime destek veren bir ABD gemisini hedef aldı

Ensarullah'tan yapılan açıklamada, ABD tarafından geçtiğimiz günlerde Ensarullah'ın deniz kuvvetlerine yönelik saldırısında 10 askerin şehit olduğu olaya karşılık ABD gemisinin hedef alındığı belirtildi.

Açıklamada, "Yemen Silahlı Kuvvetleri'nin deniz kuvvetleri, füze kuvvetleri ve insansız hava kuvvetleri, Cenab-ı Hakk'ın yardımıyla, çok sayıda balistik ve deniz füzesi ve insansız hava aracıyla, siyonist oluşuma yardım sağlayan bir Amerikan gemisini hedef alan ortak bir askeri operasyon gerçekleştirdi." denildi.

Yemen Silahlı Kuvvetlerinin, ülkenin, halkın ve ümmetin meşru savunma hakkı kapsamında, her türlü düşmanca tehditle gerektiği şekilde mücadele etmekten çekinmeyeceği vurgulanan açıklamada, saldırılar durunca ve Gazze halkına yönelik kuşatma kaldırılıncaya kadar işgal rejimi gemilerinin ve işgal altındaki Filistin limanlarına giden gemilerin hedef alınmaya devam edileceği kaydedildi. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.