Erdoğan 2. kez Bakanlar Kurulunu toplayacak

Erdoğan 2. kez Bakanlar Kurulunu toplayacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 9 Mart'ta Bakanlar Kurulu'nu toplayacağını açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçici köy korucularından oluşan heyeti Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda kabul etti.

Erdoğan, kabulde yaptığı konuşmada "Şah Fırat Operasyonu"na ilişkin, "Bu taşınma işlemiyle Süleyman Şah Türbesi'ni ve oradaki askerlerimizi bize karşı adeta bir şantaj aracı gibi kullanmak isteyenlerin oyunları da bozulmuş oluyor" dedi.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

- Şah Fırat Operasyonu'nun gerekçesi güçlüdür, icrası da başarıyla yürütülmüştür. Bu asla bir geri çekilme, ecdadımızın ve tarihimizin emanetinden vazgeçme değildir. Yapılan iş, sadece Türbeyi korumakla görevli olan askerlerimizin, oradaki topraklarımızı korumakla görevli olan askerlerimizin can güvenliğini tehlikeye atmamak için başvurduğumuz geçici bir yol ve taşıma işlemidir.

- Biz bu oyunları bozarken, içerideki bir takım çevrelerin çok ağır ifadelerle kendi devletine, kendi hükümetlerine ithamlar yöneltmeleri çok üzücüdür, çok düşündürücüdür. Bilhassa muhalefet partilerinin bu konuda Esed rejimiyle aynı çizgiye gelmiş olmaları esef vericidir.

- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bakanlar Kurulunun 9 Mart 2015 Pazartesi günü Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda toplayacağını bildirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler