Erdoğan AK Parti-MHP ittifakının adını açıkladı

Erdoğan AK Parti-MHP ittifakının adını açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti-MHP ittifakının ismi ile ilgili soruya "Cumhur İttifakı diyebiliriz." yanıtını verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti grup toplantısının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti-MHP ittifakının ismi ile ilgili soruya "Genel Başkanlar olarak bu konuda mutabık kaldık. İttifakın ismine 'Cumhur İttifakı' diyebiliriz." yanıtını verdi.

Erdoğan, "Bu konuyla ilgili olarak üçlü grubun içerisinde başkanlarımız konuyla ilgili açıklamayı yapacaklar. Bizde de Mustafa Şentop arkadaşımız konuyla ilgili açıklamayı bugün veya yarın yapacak. Artık bu bitmiştir. Genel Başkanlar olarak bu konuda mutabık kaldık. Detaylar hakkında üçlü grup arkadaşlarımız kamuoyunu bilgilendirecekler.” şeklinde konuştu.

Erdoğan, "İttifakın adı belli oldu mu?" sorusuna "Cumhur İttifakı diyebiliriz. Mutabık kaldığımız, Cumhur İttifakı." yanıtını verdi. İttifakın iki partiyle sınırlı kalıp kalmayacağına ilişkin bir soru üzerine de Erdoğan "Şu andaki görüntü iki partili gibi görünüyor ama bu üç olamaz diye bir şey yok. Şimdi AK Parti ve MHP, kesinleşmiş olan bu." yanıtını verdi. (İLKHA) 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.