Erdoğan: Hırsızlara bu işi bırakmayacağız!

Erdoğan: Hırsızlara bu işi bırakmayacağız!

İstanbul Eyüpsultan’da yapımı tamamlanan Hacı Osman Torun Cami’nin açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İBB seçimlerine değinerek, "Herhalde bu sandığın hakkını vereceğiz. İnşallah hırsızlara bu işi bırakmayacağız." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Eyüpsultan’da yapımı tamamlanan Hacı Osman Torun Cami’nin açılışını gerçekleştirdi.

Cami açılışında vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, açılışı yapılan Hacı Osman Torun Cami’nin Eyüpsultan ilçesine ve tüm Müslümanlara hayırlı olmasını temenni etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, caminin yapımını üstlenen Torun ailesine teşekkür ederek açılışı yapılan caminin Selçuklu Mimarisi’nin güzel bir örneğini teşkil ettiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bundan sonrası başta Müftülüğümüz olmak üzere burada görev yapacak olan tüm yönetici arkadaşlarımızdır, onların da burada bu işin hakkını vermeleri gerekir. Buralardan yetişecek yavrularımız bizler için büyük önem arz ediyor." dedi.

Vatandaşların Ramazan-ı Şerifi’ni kutlayarak Allah’tan tüm inananları Ramazan Bayramı’na kavuşturmasını dileyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan bu mübarek ayın, âlemi İslam’ın intibahına, ittihadına vesile olmasını da Rabbimden niyaz ediyorum. Gerçekten sıkıntılı bir Ramazan geçiriyoruz; Suriye’de olsun, Arakan’da olsun, Afganistan’da olsun, Libya’da olsun, tüm İslam ülkelerinde ne yazık ki bu sıkıntıları yaşıyoruz, inşallah bu sıkıntıların da aşılmasına vesile olsun diyorum." diye konuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini hatırlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Herhalde bu sandığın hakkını vereceğiz. İnşallah hırsızlara bu işi bırakmayacağız, değil mi? Yani kendi kültürlerinde şu gördüğünüz anlayışın olmadığı kişilere bunu bırakmayacağız. Gece gündüz çalışarak inşallah bu işin hakkını verelim diyorum. Ve ülkemizde demokrasi zaferiyle bu işi noktalayalım." ifadesini kullandı.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler