Erdoğan: İsrail Hitler'i de aştı

Erdoğan: İsrail Hitler'i de aştı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Katil İsrail'in Gazze'de yaşanan katliamla ilgili İsrail'e sert ifadeler kullandı, "Hitler'i de aştı" dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, TÜMSİAD'ın Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

Burada bir konuşma yapan Erdoğan, İsrail'in Gazze'de yaptığı katliamla ilgili olarak "Bunlar Hitler'i de aştı" ifadelerini kullandı. 

İşte Erdoğan'ın konuşmasındaki o sözler:

"BUNLAR HİTLER'İ AŞTI"

"Ben onları Hitler'e benzetmiyorum, Hitler'in yaptıklarını da yadırgıyorum. Onun da karşısındayım. Ama bunların Hitler'i aştığını söylüyorum. Hitler'in zulmünden daha fazlasını yaptığını söylüyorum. Bunların partilerine bakın, malum medyaya özellikle bakın. O malum köşe yazarlarının yorumcularına bakın. Türkiye'yi kastediyorum. İsrail'in şımarıklığını perdelemek için ne yapmaları gerekiyorsa, dalkavukluğun gereği neyse, onu hakkıyla yapıyorlar. İsrail her gün Gazze'de çocukları öldürüyor. Burada CHP, MHP, Pensilvanya medyası, diğer medya elbette ki katliamı perdelemek için her türlü çirkinliğe başvuruyorlar. Şimdi CHP'nin Genel Müdürü çıkmış, 'Türkiye eskiden sözü dinlenen bir ülkeydi' diyor. Gazze'nin yerini sorsanız, haritada yerini gösteremez. Zaten tarih derseniz, sıfır. Genel Müdürlük derseniz, sıfır işte."

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.