'Erdoğan'dan Ahirette davacı olacağım'

'Erdoğan'dan Ahirette davacı olacağım'

Paralel Devlet yapılanmasının polis ve yargı içindeki çete üyelerince, Siyonist terör devletinin katliamlarına tepki gösterdikleri için 7,5 Yıl hapis cezası çarptırılan eski Palu İhya-Der Temsilcisi Celal Şahin ile Avukat Mahmut Şahin'in dün vefat eden ba

Gülen Hareketi'ne bağlı polis ve yargıdaki üyeleri tarafından kurulan kumpaslar neticesinde, Malatya 3. Ağır Ceza mahkemesi tarafından 14 Ocak 2010 tarihinde 7,5 yıl hapis cezası verilen Elazığ İhya-Der üye ve yöneticileri arasında bulunan Celal Şahin ile Avukat Mahmut Şahin kardeşlerin babaları Arif Şahin, oğullarının özgürlüğüne kavuştuğu günü göremeden dün tedavi gördüğü Elazığ Fırat Üniversitesi Hastahanesi'nde vefat etti.

Devletin 2 oğluna, Kutlu Doğum Etkinliği düzenlemek, Filistin halkını katliamdan geçiren İsrail'i protesto etmek, Fakirler yararına Kermes düzenlemek, Mekke’nin Fethi programına katılmak gibi hukuksuz gerekçelerle 7,5 yıl hapis cezası vermesi sonrasında kanser hastalığına yakalanan acılı baba Arif Şahin'in, vefatından çok kısa bir süre önce Elazığ'ın Palu ilçesinde yerel yayın yapan "Palu'nun Sesi" sitesine mağduriyetiyle ilgili açıklamalarda bulunduğu ortaya çıktı.

“Baba biz Allah’ın affına muhtacız”

Siteye yaptığı açıklamada Avukat olan oğlu Mahmut ile kendisi arasında geçen bir diyaloğuda aktaran Arif Şahin, “İki çocuğum, hiçbir suçları yok iken suçsuz bir şekilde cezaevine konuldular. Tek suçları vardı oda İslam’ı gereği gibi yaşamaktı. Fakirlerin yardımına koşar, çevrelerine İslam’ı anlatır ve Müslümanların dertleri ile dertlenirlerdi. Zaten mahkemede bu suçlar yüzünden oğullarıma ve arkadaşlarına bu cezayı verdiler. Elhamdulillah mahkemenin suç dediği bu fiiller bizim için cennet bileti ve ahirette yüz akıdır. Oğlum Avukat Mahmut’a “Acaba bir af çıkmaz mı?” diye sorduğumda, o bana “Baba baba biz Allah’ın affına muhtacız,  suç işlemedik ki zalimlerden af dileyelim” dedi.” şeklindeki ifadelerle mağduriyetini dile getirdi.

Tek dileği dünya gözüyle evlatlarının özgürlüğünü görmekti!

Akciğer kanseri teşhisiyle tedavi gördüğü hastanede son dileğini Palu’nun Sesi sitesi aracılığıyla yetkililere duyurmaya çalışan Arif Şahin, “Şu an çok hastayım ve tek dileğim çocuklarımı dünya gözüyle özgür bir şekilde görmek. Yoksa biliyorum ölüm Allah’ın emridir. Çocuklarıma bu zulmü reva görenleri Ahirette Allah’a şikayet edeceğim ve bu zulme halen daha dur demeyen Cumhurbaşkanından ta Başbakanına tüm yetkililerden de  Ahirette davacı olacağım.” diyerek yetkilileri uyardığı öğrenildi.

Bu arada merhum Arif Şahin'in cenaze namazının bugün öğlen namazını müteakib Palu Merkez Hacı Ali Uğur Camiinde kılındıktan sonra, Şeyh Ali Sebti Kabristan’ına defnedilecek. (Hürseda Haber)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.