Erdoğan'dan Kaşıkçı açıklaması: Çok farklı bir şekilde anlatacağım

Erdoğan'dan Kaşıkçı açıklaması: Çok farklı bir şekilde anlatacağım

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesini ilişkin, "Salı günü çok farklı bir şekilde bunları anlatacağım. 15 kişi buraya niye geldi, 18 kişi niye tutuklandı? Bunlar tüm detaylarıyla açıklanmalıdır." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Üsküdar-Çekmeköy-Sancaktepe Metro Hattının ikinci etabının açılışına katılarak bir konuşma yaptı.

"Devlete karşı işlenen suçları devlet affeder"

Gündemdeki af tartışmalarına değinen Erdoğan, "Devlete karşı işlenen suçları devlet affeder o ayrı bir konu ama şahıslara karşı işlenen suçları devletin af yetkisi yoktur. Bu böyle bilinsin. Şimdi birileri çıkarmış af, laf. Mağdur, mazlum 'Affettim' diyorsa o ayrı ama biz asla. O zaman adil, adaletle hükmeden iktidar olamazsınız." değerlendirmesinde bulundu.

"15 kişi buraya niye geldi, 18 kişi niye tutuklandı?"

Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesine de değinen Erdoğan, "Salı günü çok farklı bir şekilde bunları anlatacağım. 15 kişi buraya niye geldi, 18 kişi niye tutuklandı? Bunlar tüm detaylarıyla açıklanmalıdır. Bunları salı günü çok daha farklı bir şekilde grup konuşmamda anlatacağım. Orada bunların detayına gireceğim." ifadelerini kullandı.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.