Ergani Kardeş-Der muhtaçları sevindirdi

Ergani Kardeş-Der muhtaçları sevindirdi

Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde faaliyet yürüten Kardeş-Der, aralarında Suriyelilerin de bulunduğu onlarca aileye gıda yardımında bulundu.

Umut Kervanı Yardım Platformuna üye derneklerden Ergani Kardeş Der, aralarında Suriyelilerin de bulunduğu onlarca aileye yardımda bulundu. Rehber TV’de yayınlanan Umut Kapısı programına konuk olan Kardeş Der, program vesilesiyle belirlenen bazı ailelere de nakdi ve kira yardımında bulundu.

Kardeş Der Bayanlar Komisyonu üyeleri de aileleri ziyaret ederek ailelerin sorunlarını yerinde görme imkânı buldular.

Ergani Kardeş Der Yardım Komisyonu Başkanı Mustafa Öz yardımlarla ilgili olarak, “Umut Kervanı Yardım Platformu üyesi olarak bu ay içerisinde Rehber TV’de yayınlanan Umut Kapısı programının da etkisiyle belirlenen ihtiyaç sahibi ailelere nakdi yardımda bulunduk. Ayrıca 45 aileye de gıda yardımı ulaştırdık. Bundan sonraki çalışmalar devam edecek. Özellikle içerisinde bulunduğumuz 3 ayların bereketiyle zengin hayırsever vatandaşlarımızın Ramazan öncesi hayırlarını esirgememelerini, Ramazan ayında fakirlere ulaştırılmak üzere yardımlarını bize ulaştırmalarını rica ediyoruz.” dedi.

Yardımlarda Suriyelileri de unutmadıklarını belirten Öz; “Bizler bu ay 45 aileye gıda yardımı ulaştırdık. Bunun yanı sıra Suriye’den ilçemize yeni gelen ailelere nakdi, gıda, halı, kilim mutfak eşyası gibi yardımlarda bulunduk.” ifadelerini kullandı.    (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler