Ergani kaymakamlığından Üniversiteyi kazanan öğrencilere kayıt yardımı

Ergani kaymakamlığından Üniversiteyi kazanan öğrencilere kayıt yardımı

Ergani Kaymakamlığı, bu yıl üniversiteyi kazanan ve maddi durumları yetersiz olan öğrencilere kayıt yardımında bulunacağını duyurdu.

Ergani Kaymakamlığı bu yıl üniversiteyi kazanan Erganili öğrencilerden maddi durumu yetersiz olanlara kayıt yardımında bulunacağını açıkladı.

Yapılacak olan yardımdan yararlanmak isteyen öğrencilerin tercih sonuç belgesi ile birlikte Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) dilekçe ile başvurması gerekiyor.

Yapılan başvurulardan sonra yapılacak araştırma sonucunda maddi durumunun iyi olmadığı tespit edilen öğrencilere kayıt yardımında bulunulacağı belirtildi.

Konuyla ilgili olarak Ergani Kaymakamlığı resmi web sitesi www.ergani.gov.tr adresinde duyuru yapıldı.

Duyuruda şu ifadelere yer verildi: “2015  yılı Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi’nin (ÖSYM) yaptığı Lisans Yerleştirme (LYS) ve Yüksek Öğretime Geçiş Sınavlarında (YGS) başarılı olan öğrencilerimizden başvuru ve kayıt aşamasında maddi sıkıntı yaşayanlara Kaymakamlığımız Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına dilekçe ve tercih sonuç belgesi ile başvuru yapmaları halinde  yapılacak olan Sosyal İnceleme sonucu Vakıf Mütevelli Heyeti kararı ile yardım yapılacağı kamuoyuna saygı ile duyurulur.”

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler