Ergani, Kutlu Doğum Etkinliğine Hazır

Ergani, Kutlu Doğum Etkinliğine Hazır

Ergani'de faaliyet yürüten Kardeş-Der, 8 Nisan Pazar günü düzenleyecekleri Kutlu Doğum Etkinliği hazırlıklarını tamamladı.

DİYARBAKIR - Ergani'de bu yıl beşincisi düzenlenecek olan Kutlu Doğum Etkinliklerinin hazırlıkları her tarafta kendini hissettiriyor. Ergani'nin dört bir yanına asılan afişler, Kutlu Doğum CD'leri, köy ziyaretleri Kutlu Doğum Etkinliği heyecanını günler öncesinden başlattı.

 

Ergani Kardeş-Der yönetimi, 8 Nisan Pazar günü İlçe otogarında saat 13.30'da düzenlenecek etkinlikle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Yönetim adına açıklamada bulunan Hasan Haksever; "Bu yıl 5. sini düzenleyeceğimiz Kutlu Doğum Etkinliği için yoğun bir çaba harcadık. Halkımızı etkinliğe davet etmek için 10 bin el ilanı, 10 bin CD, 2 bin adet afiş dağıttık. Ergani'nin işlek caddelerine 5 adet bez afiş asarak etkinliğin duyurusunu yaptık. Dernek yönetiminden oluşturduğumuz ekiplerle 20'yi aşkın köye ziyarette bulunduk. Etkinlik günü halkımızı 10 farklı noktadan minibüslerle etkinlik alanına ücretsiz olarak taşıyacağız. Cumartesi ve Pazar günleri Ergani'yi sokak sokak gezip araçlarla sesli anons yapacağız. Allah (cc)'ın izniyle biz hazırlıklarımızı tamamladık. Tüm halkımızı etkinliğe davet ediyor ve katılımlarını bekliyoruz" şeklinde konuştu. (Veysi Buran - İLKHA)

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.