Ergani TOKİ’de zemin katları su bastı video

Ergani TOKİ’de zemin katları su bastı video

Ergani’de sabah saatlerinden itibaren aralıksız yağan yağmur TOKİ konutlarında su baskınlarına neden oldu.

TOKİ konutları  D28 Bloktaki bodrum katında ikamet eden Fahri Aydın, evinin su altında kalması nedeniyle, DİSKİ’nin konuya duyarsızlığından yakındı. Su altında kalan evin mutfağı, oturma odası ve binanın merdiven boşluğundaki su, kovalarla tahliye edilmeye çalışıldı. Su baskınında evde bulunan bazı eşyalar da zarar gördü.

Aile fertleri  ve kapıcıların yardımıyla evindeki suyu tahliye etmeye çalışan Fahri Aydın defalarca aramalarına rağmen DİSKİ’nin gelmediğini iddia etti.

Akşama doğru evini su bastığını ve aradan saatler geçmesine rağmen DİSKİ’nin gelmediğin belirten Aydın DİSKİ’nin duyarsızlığından yakındı.

Evini basan yağmur suyunu kendi imkanlarıyla tahliye etmeye çalıştığını belirten Aydın; “Sabahtan beri aralıksız yağan yağmur nedeniyle, caddede bulunan logar tıkandı. Evin mutfağından içeriye su geldi. Bu halde kim yaşayabilir. Şikayet ettiğimiz halde kimse gelmedi, kapıcı olduğumuz için kimse gelmiyor.” dedi.

Evin hanımı da daha önce de aynı durumların yaşandığını belirterek; “Her sene yağmur yağdığında bu başımıza geliyor. Su baskını ilk değildir, daha önce de birkaç defa evimi su bastı. Durumumuz meydandadır, bu sefer daha beter oldu. Gece yağmur yağdığında gözümüze uyku girmiyor. Her an içeriyi su basacak diye sürekli korku içerisindeyiz,.” ifadelerini kullandı.İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.