Ergani’de Eğitim-Bir-Sen yönetimi güven tazeledi

Ergani’de Eğitim-Bir-Sen yönetimi güven tazeledi

​Ergani’de Eğitim-Bir-Sen delege ve yönetim kurulu seçimleri gerçekleştirdi. İki adayın yarıştığı seçimde Cihan Selçuk ve ekibi yeniden seçilerek güven tazeledi.

Ergani öğretmenevinde yapılan seçim yoğun bir katılımla gerçekleşti. Cihan Selçuk ve Cihan Çuçi’nin yarıştığı seçimlerde mevcut başkan Cihan Selçuk 376 oy alarak yeniden başkan seçilirken Cihan Çuçi 334 oy aldı. Seçimde 22 oy geçersiz sayıldı.

Seçim sonucunda Cihan Selçuk’un listesinden 10 delege, Cihan Çuçi’nin listesinden 3 delege seçildi.

Seçim sonrası Ergani’deki 13 delege şu isimlerden oluştu; Abdulkadir Ürün, Ayhan Kaymaz, Engin Bingöl, Şahin Çoban, Abbas Kaplan, Fesih Yasak, Mahmut Ege, Recai Şahin, Veysi Buran, Azad Tekdemir, Cihan Selçuk, Haydar Kaya, Mehmet Emin Zengin.

Cihan Selçuk’un yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor: Cihan Selçuk, Haydar Kaya, Mehmet Emin Zengin, Azad Tekdemir, Metin Kan, Hamdullah Beyaz, Abdullah Oruç.

Seçim sürecini değerlendiren Cihan Selçuk, çıkan sonuca göre kendilerine büyük bir sorumluluk yüklendiğini belirterek şöyle konuştu;

“Seçim sürecinin eğitim camiasına yakışır bir şekilde bitmesi bizleri mutlu etmiştir. Bundan sonra sendikal çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz. Bize tevdi edilen sorumluluğun hakkını vermek, sendikamızı daha iyi yerlere taşımak için birlikte çalışacağız. Seçim sürecinde bizi destekleyen ve desteklemeyen tüm üyelerimize müteşekkiriz. Tüm üyelerimizin haklarını gözetmeye devam edeceğiz.” Dedi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.