Ergani'de vatandaşlar kaymakama sıkıntılarını anlattı

Ergani'de vatandaşlar kaymakama sıkıntılarını anlattı

Ergani Kaymakamlığınca başlatılan halk günü uygulamasında vatandaşlar, kaymakamla tanışarak sıkıntılarını anlatma imkanı buldu.

DİYARBAKIR - Ergani Kaymakamlığınca başlatılan halk günü uygulamasında vatandaşlar, Kaymakam Eşref Yonsuz ile tanıştı. Halk toplantısında kurum müdürleri de hazır bulundu. Kaymakam Yonsuz, kendisine iletilen sorunları bir yandan not ederken, kısa sürede çözülebilecek sorunlar için toplantı esnasında hazır bulunan ilgili müdürlere gelen talepleri iletti, sorunların çözülmesini istedi.

 

Başlatılan halk günü uygulamasına ilişkin açıklamalarda bulunan Kaymakam Yonsuz, “Vatandaşlarımıza yönelik gerçekleştirdiğimiz ilk halk gününde daha çok vakıf ağırlıklı talepler bize iletildi. Aslında vatandaşlarımız doğrudan vakfa giderek sorunlarını oraya iletebilirler, ancak bazı sorunları hakkında birebir kaymakamla görüşmeyi tercih ediyorlar. Halk buluşmamızda tüm kurum müdürlerimiz burada hazır bulunuyor. Herhangi bir kurumda işleyişle alakalı bir sorun varsa vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda gündeme alıp gerekeni doğrudan yapabilmeyi amaçlıyoruz. Halk günü düzenlemekteki hedefimiz, kamu tarafından yürütülen hizmetlerin vatandaşlara doğrudan şeffaf bir biçimde aktarılması, vatandaşlarımızın kamu hizmetlerini alırken yaşayabilecekleri bürokratik problemleri en hızlı ve etkin bir şekilde çözmek.”ifadelerini kullandı. (Veysi Demirci-İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.