Erganililer Umre İçin Ter Döktü

Erganililer Umre İçin Ter Döktü

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından yapılan Kutlu Doğum Siyer Sınavı (KDSS) Ergani'de Atatürk ilköğretim okulunda yapıldı. Umre ödüllü sınavda adaylar ilk 10'a girmek için ter döktü.

DİYARBAKIR - Ergani'deki sınav Atatürk İlköğretim Okulunda yapıldı. Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından yapılan sınav'ın ödülü Umre olunca adaylar kıyasıya yarıştı. Saat 10.00'da başlayan sınava 172'si erkek, 143'ü bayan olmak üzere 315 kişi katıldı. Yetişkinler ve çocuklar için ayrı kitapçıkların hazırlandığı sınava 193 yetişkin ve 122 çocuk katıldı.

Adaylar sınavda zorlandıklarını, sınava çalışmaları durumunda sınavın kendileri için kolay olacağını belirtiler. Sınava giren Nurullah Ürün (23), "Sınavın Resulullah (sav)'ın hayatından sorulması sınavı önemli kılıyor. Dereceye girmesek bile Resulullah (sav)'ın hayatını okuduğumuz için zaten ödülümüzü almış oluyoruz" dedi.

Sınav sonuçları Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından ileriki bir tarihte açıklanacak. Sınavda ilk 10'a girenler Umre ile ödüllendirilecek. Ayrıca Ergani'den ilk 3'e girenlere çeşitli ödüller verilecek. (Veysi Buran - İLKHA)

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.