Erkan Erkun’a ait olduğu iddia edilen cansız beden Diyarbakır Adli Tıp’a gönderildi

Erkan Erkun’a ait olduğu iddia edilen cansız beden Diyarbakır Adli Tıp’a gönderildi

Bugün Batman’ın Kozluk ilçesine bağlı Gündüzlü köyü yakınlarında bulunan cansız bedenin kayıp olan Erkan Erkun’a ait olup olmadığının kesinlik kazanması için Diyarbakır Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi.

Bu sabah saat 09.00 sıralarında Kozluk ilçesine bağlı Gündüzlü köyü yakınlarında köylüler tarafından bulunan bir erkek cesedi bulundu. Köylülerin Kozluk İlçe Jandarma Komutanlığı’na durumu bildirilmesi sonucu olay yerine giden Cumhuriyet Savcısı tarafından yapılan keşif sonrası ceset, ambulansla Kozluk Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

Savcılık tarafından yaptırılan teşhis sonrasında 23 Nisan’dan beri kayıp olan Erkan Erkun’un yakınları tarafından elbiselerinin ona ait olduğu belirtildi.

Edinilen bilgiye göre, Savcılık tarafından tutulan raporda Erkan’a ait olduğu iddia edilen cesedin başka birine ait olabileceği belirtiliyor.

Cesedin kayıp Erkan’a ait olup olmadığının netlik kazanması için otopsi işlemleri yapılmak üzere Diyarbakır Adli Tıp Kurumuna sevk edildi.

Haberin duyulması üzerine, yakınları ve Kozluk halkının Devlet Hastanesi’ne akın ettiği görüldü.

Acı haber üzerine Erkan’ın annesi Kamile Erkun, hastane önünde, “Bu vahşeti yapanlar Müslüman olamaz. Hz Muhammed’in ümmetinden olamaz! Onları Allah’a havale ediyoruz. Allah’tan dileğim bu zalimlerin bir an önce bulunup hak ettikleri cezaya çarptırılmasıdır.” dedi. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.