Ermenistan’ın Türkiye’deki ajanları deşifre edildi

Ermenistan’ın Türkiye’deki ajanları deşifre edildi

Azeri Hacker grubu, Türkiye de dahil olmak üzere bir çok ülkede Ermenistan Ulusal Güvenlik Servisi için ajanlık faaliyetinde bulunan isimleri deşifre ettiğini açıkladı.

Anti-Armenia Team ismiyle bilinen hacker grubu, Ermenistan Ulusal Güvenlik Servisi (NSS) için bulundukları ülkede, ajanlık faaliyeti yapan isimleri açıkladı. Türkiye’de ajanlık faaliyeti yaptığı ileri sürülen Hazal I.D’nin, sosyal medya hesaplarında LGBT ve HDP’ye ilgili paylaşımları ise dikkat çekti.

Ermenistan Ulusal Güvenlik Servisi’nin (NSS) Server (Sunucu) datalarına sızarak, birçok isim listesi yayınlayan hacker grubu, çok sayıda veri ele geçirildiği belirtildi.

Paylaşılan belgelerde Türkiye’yi yakından ilgilendiren bilgilerinde mevcut olduğu görüldü.

Türkiye’deki ajanları olan kişini LGBT ve HDP’yle ilgili paylaşımları dikkat çekti

Ermenistan adına Türkiye’de ajanlık yaptığı iddia edilen Boğaziçi Üniversitesi mezunu Hazal I.D’nin HDP mitinglerine ve TV Programlarında HDP’li Milletvekiliyle programa konuşmacı olarak katıldığına dair görüntüler dikkat çekti. Hazal I.D’nin sosyal medya hesapları üzerinden LGBT ve HDP’yle de ilgili paylaşım yaptığı görüldü.

Deşifre edilen isimlerin arasında İran, Hindistan gibi ülkelerin vatandaşları da var. 
Ele geçirilen belgelerin isim listeleri, pasaport ve kişisel bilgilerinin Ermenistan Ulusal Güvenlik Servis Personel listesinde olduğu belirtildi. (İLKHA)






































 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.