Erzurum Yakutiye'de şüpheli 2 ölüm vakası

Erzurum Yakutiye'de şüpheli 2 ölüm vakası

Erzurum'un Yakutiye ilçesinde kendisinden 3 gündür haber alınamayan yaşlı bir adam evinde, bir başka kişi ise yerde ölü halde bulundu.

Yakutiye'de 2 şüpheli ölüm vakası yaşandı. Ömer Nasuhi Bilmen Mahallesi'nde kendisinden 3 gündür haber alınamayan yaşlı bir adam evinde, Kazım Karabekir Paşa Mahallesi'nde de bir kişi yerde ölü halde bulundu.

Edinilen bilgilere göre, dün saat 14.00 sıralarında Ömer Nasuhi Bilmen Mahallesindeki bir sitenin dördüncü katında ikamet eden Salih Ogur'dan (70) 3 gündür haber alınamadığı yönündeki ihbarı doğrultusunda ilgili adrese polis ekipleri sevk edildi.

Çalınan kapının açılmaması üzerine cumhuriyet savcısı talimatıyla çilingir çağrıldı. Kapının çilingir aracılığıyla açılması üzerine içeri giren polis ekipleri, yaşlı adamın cansız bedeniyle karşılaştı.

Bir diğer şüpheli ölüm ise dün saat 02.30 sıralarında Kazım Karabekir Paşa Mahallesi Ahmet Yesevi Caddesi üzerinde bulunan Emlak Sitesi'nin önünde meydana geldi.

Sitenin önünde yerde hareketsiz yatan bir kişinin olduğu ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı inceleme sonucunda şahsın öldüğü belirlendi.

Hayatını kaybetmiş kişinin Erzurum Uzundere nüfusuna kayıtlı Recep Özkal (62) olduğu öğrenildi.

Her iki olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler