Eşek dutları yedi: 1 ölü

Eşek dutları yedi: 1 ölü

Diyarbakır’da bir eşeğin dutları yemesi üzerine başlayan kavga, cinayetle bitti.

Dutlarından olan Cabir Koç, eşeğin sahibini kurşun yağmuruna tutunca üniversite öğrencisi Fahrettin Başkurt hayatını kaybetti.

EŞEK DUTLARI YEDİ

Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü öğrencisi 22 yaşındaki Fahrettin Başkurt'u hayattan koparan olay, Diyarbakır'ın Çüngüş İlçesi'ne bağlı Atalar Köyü'nde meydana geldi. Köyde yaşayan Cabir Koç, eşi ve çocuklarıyla topladığı dutları kurutmak için bahçeye serdi. Ancak iddiaya göre, Başkurt Ailesi'nin eşeği, bahçeye girerek dutları yedi. Cabir Koç, eşeğin sahibi Mahmut Başkurt'un evini bastı ve tartışma kavgaya dönüştü. Taş ve sopaların kullanıldığı kavgada Mahmut Başkurt ile eşi Nazlı Başkurt yaralandı.

Kavga sırasında öfkesini alamayan Koç, iddiaya göre Başkurt ailesine kurşun yağdırdı. Kurşunlardan biri üniversite öğrencisi Fahrettin Başkurt'a isabet etti. Ağır yaralanan genç, ambulansla Çermik Devlet Hastanesi'ne götürülerek ilk müdahalesi yapıldı. Başkurt, sevk edildiği Diyarbakır'a getirilirken yolda öldü. Yaralı baba Mahmut ve anne Nazlı Başkurt ise ayakta tedavileri yapıldıktan sonra taburcu edildi. Olaydan sonra yakalanan zanlı Cabir Koç, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.