Eşi özel sektörde çalışan hekimler nakil isteyemeyecek

Eşi özel sektörde çalışan hekimler nakil isteyemeyecek

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, katıldığı bir TV programında, eşi özel sektörde çalışan hekimlerin nakil isteyemeyeceğini söyledi.

Katıldığı özel bir TV programına gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Sağlık Bakanı Recep Akdağ, eşi özel sektörde çalışan hekimlerin nakil isteyemeyeceğini söyledi.

Bakan Akdağ, “Hekimler eş durumundan dolayı nakil isteyemeyecek. Yoksa hekimlerin belli puanlamalara göre nakilleri mümkün. Bu tamamen ihtiyaçtan kaynaklanan bir davranış eşleri kamuda çalışıp da nakilleri mümkün olmayan hekimlerimizin zaten eş durumu nakillerini öteden beri yapıyoruz.” dedi.

Lozan anlaşmasını da değerlendiren Akdağ, “Lozan yorumu aslında çok eski bir tartışmadır. Bize göre evet, Lozan bir zafer değil. Bu Sayın Kılıçdaroğlu'na göre, bugün CHP'de siyaset yapan bazı kişilere göre ve diğer bazı insanlara göre bir zafer olabilir. Bu bize göre bir zafer değil, çok daha iyisinin elde edilebileceğine inanıyoruz. Tarihi bir tartışmadır. Bu kabil tarihi tartışmalardan hiç korkmamak lazım. Bunları böyle büyük tepki veya reaksiyonla gündeme getirmemek lazım. Sayın Cumhurbaşkanımız bu konudaki kendi düşüncesini açıkça söyledi. Ben de bu düşünceye tamamen katılıyorum. Tartışmak isteyenlerle tartışırız, mecliste de tartışırız.” diye konuştu.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler