Esir Hareketi Yüzyılın Anlaşması’na karşı birlik çağrısında bulundu

Esir Hareketi Yüzyılın Anlaşması’na karşı birlik çağrısında bulundu

İşgal rejimi zindanlarındaki Filistin Esir Hareketi, Yüzyılın Anlaşması’na ve Bahreyn Çalıştayı’na karşı koymak için birlik ve bütünlük içinde hareket etmenin önemine dikkat çekti.

İşgal rejimi zindanlarındaki Filistin Esir Hareketi, Filistin halkının modern çağın en şiddetli saldırısıyla karşı karşıya olduğunu ifade etti.

ABD'nin, siyonistlerin, zulme razı olmaya ve boyun eğmeye gönüllü yandaşlarının öncülüğünde Filistin halkının kimliğinin ve davasının hedef alındığını bildiren Esir Hareketi, Yüzyılın Anlaşması’na karşı koymak için Batı Yaka’nın ilhakını, Kudüs’ün Yahudileştirilmesini ve Gazze’nin kuşatılmasını engelleyecek bir proje planlanmasını istedi.

Arap ve İslam ülkeleri halklarıyla dünyanın özgür insanlarına seslenen Esir Hareketi, Bahreyn Çalıştayı ve Yüzyılın Anlaşması’na karşı Filistin halkının desteklenmesi çağrısında bulundu.

Esir Hareketi, Filistin halkının Yüzyılın Anlaşması’nı reddeden tavrını desteklediğini açıklayarak, söz konusu tavrın tüm gruplarıyla Filistin halkını temsil ettiğini söyledi.

Bildirinin sonunda Filistin halkınım tüm kesimleriyle utanç anlaşmasına karşı birlik olduğu ve Esir Hareketi’nin de Filistin halkının bir parçası olduğu dile getirildi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler