Eşkâlleri belli olan hırsızlar üç aydır yakalanamadı

Eşkâlleri belli olan hırsızlar üç aydır yakalanamadı

Batman'da yaklaşık üç ay önce bir markete girerek marketten borç defterleri, sadaka kutusu, sigara ve bilgisayar alarak kayıplara karışan eşkâlleri belli olan hırsızların halen yaklanmayışı tepkilere neden oldu.

Batman merkez Pazaryeri Mahallesi Sevgi Caddesinde bulunan bir markete eşkâlleri belli olan iki hırsız yaklaşık üç ay önce gece genç saatlerinde hırsızlar işyerinin kepengini ve camlarını kırarak içeri girdikleri iddia edildi.

Eşkâli belli olan hırsızlar marketten, iki borç defteri, sadaka kutusu, sigara, bilgisayar, bozuk paralar ve marketten malzeme çalarak kayıplara karıştılar. Sabah saatlerinde marketi açmaya gelen market sahibi Mehmet Sait Songuralp, kepenk ve camların kırık olduğunu fark etti. Songuralp polisi arayıp çevredeki güvenlik kamaralarından eşkâlleri belli olan hırsızları yakalanmasını istedi.

Aradan geçen yaklaşık üç aydan beri hırsızlardan bir haber alamadığını belirten Songuralp, “16 Ocak’ta işyerimin kepenk ve camları kırılarak soyulmuştu. Emniyete haber verdim eşkâlleri beli olmalarına rağmen yakalanmadılar. Bizim mağduriyetimiz giderilmedi. İki tane borç defterimi çaldılar 20 bin TL alacağım vardı. Sadaka kutusunu,bozuk paralar, bilgisayar, 2 bin 500 TL değerinde sigaralarımı çalmışlar. Emniyetten istiyorum ki eşkâlleri belli olan hırsızlar yakalansın ve bu mağduriyetim giderilsin. Güvenlik kamerasında bir kişinin fotoğrafı belli olmasına rağmen hala hırsızlar ortalıkta yok.” dedi. (M. Sait Çelik – İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.