Eski Meclis Başkanı İsmail Kahraman Şanlıurfa’da

Eski Meclis Başkanı İsmail Kahraman Şanlıurfa’da

​Eski Meclis Başkanı İsmail Kahraman, bir dizi temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa’ya geldi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) 27. Başkanı İsmail Kahraman, bir dizi temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa’ya geldi.

GAP Havaalanı’nda Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin ile tarafından karşılanan Kahraman, temasları kapsamında ilk olarak Şanlıurfa Valiliğini ziyaret etti. Valilik ziyaretinde Vali Yardımcıları ve kurum amirleri tarafından karşılanan Kahraman, Valilik Şeref Defterini imzaladı. Vali Abdullah Erin’in makamında devam eden ziyarette, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin tarafından Meclis Başkanı Kahraman’a Şanlıurfa’nın genel durumu hakkında bilgi verildi.

Öncelikli olarak eğitimin konuşulduğu buluşmada Şanlıurfa’daki eğitim yatırımları, genç nüfus ele alınarak sahip olunan potansiyelin Türkiye için önemli bir güç oluşturduğu kaydedildi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Abdullah Erin’e, Meclis Başkanı İsmail Kahraman da Şanlıurfa’nın kendisi için özel bir yeri olduğunu ifade etti. 2016 yılında TBMM Genel Kurulunda başkanlığı döneminde Şanlıurfa’ya İstiklal Madalyası verilmesinin kabul edildiğini anımsatan Başkan Kahraman, Şanlıurfa’nın bu madalyayı sonuna kadar hak ettiğini kaydetti.

Ziyaretin sonunda Vali Erin tarafından İsmail Kahraman’a Balıklıgöl tablosu hediye edilirken, Başkan Kahraman da başkanlığı döneminde meclis yayınlarından çıkarılan Osmanlı Devleti Tarihi adlı kitap setini Vali Erin’e hediye etti.

Gün boyu Şanlıurfa’da olacak olan TBMM 27. Başkanı İsmail Kahraman’ın programı Birlik Vakfının bölge toplantısıyla devam edecek.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.