Eskişehir’de HÜDA PAR ziyaretleri sürüyor

Eskişehir’de HÜDA PAR ziyaretleri sürüyor

HÜDA PAR Eskişehir İl Başkanı Orhan Dikgöz, beraberindeki heyetle birlikte kentteki esnaf, kurum ve basını ziyaret ettiler.

HÜDA PAR Eskişehir İl Başkanı Orhan Dikgöz, beraberindeki heyetle birlikte kentte ziyaretlerini sürdürüyor. Kentte faaliyet yürüten Sakarya Gazetesini ziyaret eden heyet, ardında Çifteler İlçe Müftüsü Asım Ceylan’ı makamında ziyaret etti. Samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyarette Dikgöz, HÜDA PAR’ın parti programı ve çalışmaları hakkında bilgi vererek, fikir alışverişinde bulundu.

Kendilerine yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Müftü Asım Ceylan, geçtiğimiz hafta yapılan 3’ncü olağan kongrelerinin hayırlara vesile olması temennisinde bulunarak, bundan sonraki çalışmalarda başarılar diledi.

İlçe müftülüğü ve basın ziyaretinin ardında Dikgöz, beraberindeki heyetle birlikte esnaf ziyaretini yaparak, esnafın sorun ve taleplerini dinledi. Ziyaretin ardında gazetecilere açıklamada bulunan Dikgöz, hassas bir süreçten geçtiklerini hatırlatarak, bundan sonrada çalışmalarını daha da artırarak sürdüreceklerini belirtti.

Dikgöz, “İçerisinde bulunduğumuz süreç hassastır. Özellikle ekonomi anlamda esnafımızın zorluklar yaşadığını görüyoruz. Hem esnafımızın sorunlarına çözüm bulmak, hem de ülke sorunlarının çözümü noktasında çalışmalarımızı yürütüyoruz. Fikir ve çözüm önerilerimizi ortaya koymaya çalışıyoruz. Gördüğümüz yanlışların düzeltilmesi için gayret gösteriyoruz. Özellikle ilimizin eksiklerini tespit etmeye ve bu eksiklikleri gidermenin gayreti içindeyiz. Ziyaretlerimiz aralıksız devam edecektir.” dedi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler