Esnaf ekonomik sıkıntı içerisinde

Esnaf ekonomik sıkıntı içerisinde

HÜDA PAR Kızıltepe İlçe Başkanı Abdullah Kavan, döviz kurunun yükselmesiyle esnafın büyük bir ekonomik sıkıntı içerisinde olduğunu söyledi.

HÜDA PAR Kızıltepe İlçe Başkanı Abdullah Kavan, ilçe esnafını ziyaretlerinin ardından yaptığı açıklamada, döviz kurunun yükselmesiyle esnafın büyük bir ekonomik sıkıntı yaşadığını söyledi.

HÜDA PAR Kızıltepe İlçe Başkanı Abdullah Kavan, beraberindeki kalabalık bir heyetle, Mardin'in Kızıltepe ilçesinde esnafı ziyaret ederek, sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Yapılan ziyaretlerle ilgili açıklama yapan Kavan, “Biz daha önce de halkımızın arasındaydık ve esnaf ziyaretleri yapıyorduk. Bugün de seçim olmamasına rağmen halkımızın arasındayız ve esnafımızın sıkıntılarını dinliyoruz. Esnafımız özellikle dövizin yükselmesiyle ekonomik bir sıkıntının içerisinde. İktidarın bu sorunun üzerinde durması gerekir. Yapabileceklerimiz konusunda bazı tavsiyeleri oldu. Biz de HÜDA PAR ilçe başkanlığı olarak elimizden geleni yapacağımızı söyledik. Onların sorunlarını, tavsiyelerini, yaşadıkları sıkıntıları öğrendik. Bunları kurmaylarımızla istişare edip değerlendireceğiz ve yetkili mercilere bildireceğiz. Bu sorunları çözmeye çalışacağız.” dedi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.