“Esnaf ziyaretlerimiz devam edecek”

“Esnaf ziyaretlerimiz devam edecek”

HÜDA PAR Bağlar İlçe Teşkilatı, esnaf ziyaretleri kapsamında bu hafta ilçeye bağlı Ali Pınar Mahallesi esnafını ziyaret ederek yaşadıkları sorun ve sıkıntıları dinledi.

Diyarbakır’da esnaf ziyaretleri kapsamında merkez Bağlar İlçesine bağlı Ali Pınar Mahallesi esnafını ziyaret eden HÜDA PAR Bağlar İçe Başkanı Cengiz Aydın, esnafın yaşadığı sorun ve sıkıntılarını dinledi. Aydın, esnafın sesi olmak adına ziyaretlerinin aralıksız devam edeceğini söyledi.

HÜDA PAR Bağlar İlçe Başkanı Cengiz Aydın ve beraberindeki heyetine ziyaretlerinden ötürü teşekkür eden Ali Pınar esnafı, yaşadıkları sorunları anlatma imkânı bulduklarını söyledi.

Özellikle son zamanlarda yaşanan ekonomik durgunluğun kendilerini olumsuz yönde etkilediğini söyleyen esnaflar, bölgede güvenlik gerekçesiyle kapatılan kavşak ve yolların da işlerini kırılma noktasına getirdiğini belirttiler.

Esnafın yaşadığı sorun ve sıkıntıları birinci ağızdan dinleyen HÜDA PAR Bağlar İlçe Başkanı Cengiz Aydın da, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada esnafın yaşadığı bu sıkıntıları gündeme getirme noktasında ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

“Esnafımız huzura muhtaç”

Esnafın yaşadığı ekonomik sorun ve sıkıntılarla birlikte huzur ortamının sağlanmasına da ihtiyaç duyduklarını söyleyen Aydın, huzur ortamının sağlanması için gördükleri her yetkiliye bunu dillendirdiklerini sözlerine ekledi.

Güvenlik nedeniyle kapatılan Alay Kavşağının, esnafların işlerini ciddi anlamda olumsuz etkilediğini söyleyen Aydın, “Bağlar ilçesinin Ali Pınar Mahallesinin esnaflarını ziyaret ettik. Elhamdülillah sıcak bir ortam, sıcak bir gündem içinde bu ziyaretlerimiz devam ediyor. Her zaman olduğu gibi belki de bölgenin yaşadığı sıkıntılardan ötürü esnafımız, ciddi anlamda ekonomik sıkıntılar yaşıyorlar. Biraz daha huzura muhtaç olduklarını her gördükleri yetkiliye, her gördükleri insana seslendiriyorlar, dillendiriyorlar. Güvenlik nedeniyle kapatılan Alay Kavşağından ötürü de esnafımızın şikâyetleri var. Kavşağın kapalı olması işlerini ciddi oranda olumsuz etkilemiş durumda. Bu bölgede oturan zengin insanların başka semtlere göç etmesinden dolayı da ekonomik anlamda sorunlar yaşıyorlar. İnşallah bizler bunların takipçisi olacağız. Bu şekilde, esnaf ziyaretlerimiz devam edecek.” şeklinde konuştu. (Ramazan Casuk-İLKHA)

































HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler