Esnaftan Ramazan ayı için anlamlı çalışma

Esnaftan Ramazan ayı için anlamlı çalışma

Ağrılı esnaf, Ramazan ayı dolayısıyla müşterileri için renkli kağıtlara yazdırdığı ayet ve hadislerle anlamlı bir hizmet veriyor.

Ağrı’da işyeri bulunan Seyfi Kahraman adlı esnaf, Ramazan ayına özel gerçekleştirdiği hizmetle taktir topluyor.

Seyfi Kahraman, bir sanduka içerisinde renkli kağıtların üzerine yazdığı ayet ve hadisleri işyerine gelen müşterilerine okutuyor. Bu durumun insanları çok etkilediğini belirten Kahraman, bu hizmetten ötürü insanların kendisine teşekkür ettiğini söyledi.

Sandukadan çektiği hadisi okuyan Kahraman,” Şuradan bir kağıt çektim. ‘Hayra vesile olan hayrı yapan gibidir’ hadisi çıktı. Bu hadis çerçevesinde şunu söyleyebiliriz. Hayra vesile olanlar muhakkak ki fayda görecektir. Bu yaptığımız çalışma ile insanları hem bilgilendirmek ve hem de onların hayırlarına vesile olmayı hedefliyoruz. Halkımız da bu hizmetimize ilgi gösteriyor. Kimi ayet ve hadisler kendilerini şaşırtırken, kimisi de tebessüm ettiriyor. Bu çalışmamız insanları sevindirip etkilediği için bize teşekkür ediyorlar. Bu da bizim için bir ayrıcalık oluyor. Allah cümlemizden razı olsun. “ ifadelerini kullandı. (Ömer Adıgüzel - İLKHA)









HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.