Et ve Süt Kurumundan indirim

Et ve Süt Kurumundan indirim

Et ve Süt Kurumu, mağazalarında satılan ürünlerde ortalama yüzde 5 oranında indirime gidiyor. İndirimli fiyatlar 10 Ağustos Pazartesi gününden itibaren geçerli olacak.

Et ve Süt Kurumu kıyma, kuşbaşı, pirzola gibi ürünlerde 10 Ağustos'tan geçerli olmak üzere yüzde 5 oranında indirim yapma kararı aldı.

Piyasa fiyatlarına oranla yüzde 23 daha ucuz satış yapan ESK mağazalarında yeni indirimli fiyatlarla birlikte, kıyma, kuşbaşı gibi parça dana etleri yüzde 27 daha ucuza tüketiciye ulaştırılmış olacak.

Konu ile ilgili açıklama yapan Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Kasım Piral, kırmızı et fiyatlarını düzenlemeye yönelik tedbirler almaya devam edeceklerini söyledi.

Piyasa fiyatlarının gevşemesi için adım adım müdahale edeceklerinin altını çizen Piral, "Kurumumuz dana parça paket et fiyatları ile piyasa fiyatları arasında, indirim yapılmadan önce yüzde 23 oranında bir fiyat farkı zaten söz konusu idi. Pazartesiden itibaren tüm ESK mağazalarında başlayacak olan indirim ile birlikte mağazalarımızda yaklaşık yüzde 27 daha ucuz et satıyor olacağız.” şeklinde konuştu.

Yeni satış fiyatları 10 Ağustos Pazartesiden itibaren kurum web sayfasından yayınlanacak. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler