"Et verdiğimiz aileler Yasin Börü’yü tanıyor"

"Et verdiğimiz aileler Yasin Börü’yü tanıyor"

Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesinde faaliyet yürüten Selam-Der, Yasinler Kurban Dağıtmaya Devam ediyor’ temasıyla kurban etti dağıttı.

Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesinde faaliyet yürüten Eğitim Kültür Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği (Selam-Der) yetkili ve üyeleri tarafından Yasin Börü yerine fakir ve muhtaç olan ailelere Kurban etlerini ulaştırdı.

Umut Kervanı Yardım Platformunun ‘Yasinler Kurban Dağıtmaya Devam ediyor’ temasıyla başlattığı kampanya kapsamında ilçede ihtiyaç sahibi olan ailelere Kurban etini ulaştırdı. Selam-Der,  Bağış yapılan etleri Karacurun, Bağlar, Yenimahalle ve Bahçelievler olmak üzere dört mahallede kurban eti dağıttı.

Yapılan Yardım konusunda bilgi veren Selam- Der Yardım komisyonu Kurulu Başkanı Abdulkerim Yüksekyayla, "6-7 Ekim’de 2014 de Diyarbakır’da PKK'liler tarafından vahşi bir şekilde katledilen Yasin Börü yerine bizlerde 120 aileye Kurban eti dağıttık. Et verdiğimiz ailelerin çoğu Yasin Börü’yü tanıyor üzerimizdeki tişörtlerde bulanan Yasin Börü’nün fotoğraflarını gördüklerinde bu Yasin Börü’dür diyorlar." dedi. (İLKHA)














 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.