"Etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ederiz"

"Etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ederiz"

Peygamber Sevdalıları Platformu Van İl Koordinatörlüğü yayımladığı teşekkür mesajıyla Van’da düzenlenen Kutlu Doğum etkinliğinde emeği geçen gönüllere teşekkür etti.

Peygamber Sevdalıları Platformu Van İl Koordinatörlüğü, 24 Nisan 2016 Pazar günü Kültür Sarayı Kavşağı Miting Alanı’nda büyük bir coşkuyla gerçekleşen Kutlu Doğum etkinliğinin hazırlanmasında büyük fedakârlıkla emeği geçen herkese teşekkür etti.

Van İl Koordinatörlüğü tarafından yayımlanan teşekkür mesajında; başta Peygamber aşığı halk olmak üzere, etkinliğe katılan kanaat önderlerine, STK’lara, Özlem Ajansı’nın gönüllü sanatçılarına, mevlithanlara, duyarlı basın mensuplarına, sağlık çalışanlarına, kayıp çadırı görevlilerine, ücretsiz taşımacılık yapan servislere maddi ve manevi katkı sunan herkese teşekkür edildi.

“Halkımız Peygamber Efendimiz (sav)’e olan bağlılık ve sadakatini bir kez daha göstermiştir”

Kenttin tarihi bir gün yaşadığı ifade edilen açıklamada, “24 Nisan 2016 Pazar günü Kültür Sarayı Kavşağı Miting Alanı’nda Peygamber Sevdalıları Platformu Van İl Koordinatörlüğü tarafından organize edilen Kutlu Doğum etkinliğine her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük bir coşkuyla kutlandı. Van tarihi bir gün yaşayarak peygamber aşığı halkımız Peygamber Efendimiz (sav)’e olan bağlılık ve sadakatini bir kez daha göstermiştir. Peygamber sevdalısı halkımız, kardeşin kardeşe kırdırıldığı bugünlerde hep beraber etkinlik alanına akın akın gelerek birliğin ve beraberliğin O’nun sancağı altında olduğunun mesajını vermiştir. Van’ın semaları bir kez daha salavat ve tekbirlerle inlemiştir. Peygamber Sevdalıları Platformu olarak halkın sevgi ve muhabbetlerini kutluyoruz. Allah (cc) bu halkın sevgisini artırsın ve devam ettirsin.” denildi.

Maddi ve manevi destek veren herkese teşekkür edildi

Yapılan açıklamanın devamında ise maddi ve manevi destek veren herkese teşekkür edilerek, şu ifadeler kullanıldı: “Özellikle etkinliğe katılan kanaat önderlerine, âlim ve seydalarımıza, sivil toplum kuruluşlarının değerli üyelerine katılımlarından dolayı Allah razı olsun. Van Kutlu Doğum etkinliği için yaklaşık olarak üç aydır yapılan hazırlıklarda emeği geçen tüm peygamber sevdalılarından Allah(cc) razı olsun ve peygamber efendimizin şefaatine nail eylesin. Özellikle etkinlikte görev alan yüzlerce gönüllü bay ve bayan peygamber sevdalısından Allah(cc) razı olsun ve Peygamber Efendimiz (sav)’in sevgi ve muhabbetini kalplerine nakşetsin. Etkinlikte emeği geçen başta güzel mesajlar veren hatiplerimiz, seydalarımız, peygamber sevdalısı Özlem Ajansı’nın gönüllü sanatçıları ve mevlithanları, bu büyük organizasyonun sesini tüm insanlara ulaştırmak için gayret sarf etti. Bununla birlikte duyarlı tüm basın mensupları, sağlık çalışanları, kayıp çadırı görevlileri, ücretsiz taşımacılık yapan servisler, kısacası maddi ve manevi katkı sunan herkesten Allah (cc) razı olsun.” denildi. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.